ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ) – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2016

Εν συνεχεία της από 13 Ιουνίου 2016 ανακοίνωσης του Γραφείου μας για την αποκατάσταση της μισθολογικής μεταχείρισης των ενστόλων με την οποία σας ενημερώσαμε ότι έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας,  με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι νομοθετικές διατάξεις και οι διοικητικές πράξεις της μερικής συμμόρφωσης της Διοίκησης σε προηγούμενες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου που επέβαλλε την συνολική απόδοση των περικοπών των μισθών και των συντάξεων σας στα επίπεδα προ του Αυγούστου 2012 και συνεπώς την αναπροσαρμογή των σχετικών μισθολογίων ήδη με την παρούσα μας σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κατόπιν συνεχούς επικοινωνίας μας με τις αρμόδιες υπηρεσίες οι άνω δικαστικές αποφάσεις :

 

α) βρίσκονται στο στάδιο της καθαρογραφής λόγω του μεγάλου όγκου των εγγράφων που προσκομίστηκαν καθώς τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν αρκετά και

 β) το στάδιο αυτό προβλέπεται ότι θα διαρκέσει αρκετό χρόνο , με βέβαιο το γεγονός ότι δυστυχώς θα προκύψουν θέματα παραγραφής μέρους των απαιτήσεων λόγω της απαράδεκτης τακτικής του Κράτους να αποκαθιστά/αποζημιώνει μόνον όσους ονομαστικά προσφεύγουν στην δικαιοσύνη.

 

Μετά ταύτα καθίσταται επιτακτικά αναγκαίο να αρχίσουν οι ενέργειες  προσφυγής στην δικαιοσύνη με ένδικα μέσα όλων όσων έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να αποκατασταθούν ,  όπως προβλέπουν οι αποφάσεις του ΣτΕ ,  ανεξάρτητα των άνω διαδικαστικών ενεργειών  ώστε να διακοπεί η παραγραφή των αξιώσεων τους και να τους αποδοθούν τα οφειλόμενα ποσά.

 

Το γραφείο μας ειλικρινά και αξιόπιστα βρίσκεται σε εγρήγορση για την τάχιστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων ώστε να ασκήσουν νομότυπα τα δικαιώματα τους εκ των άνω πράξεων με άμεσο στόχο την δικαίωση τους και την πλήρη μισθολογική τους αποκατάσταση.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας καθ όλες τις ημέρες και ώρες :

 

  1. Μέσω e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Mέσω τηλεφώνου : 2103800306
  3. Μέσω fax : 2106427335
  4. Μέσω επιστολής στην διεύθυνση : Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27                 

                                                         Αθήνα, Τ.Κ. 11475

   

                                                                  

Μαρία Ροκάνη

Δικηγόρος

www.law-nous.gr

LAW NOUS

Δικηγορικό Γραφείο Μαρία Ροκάνη

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε νομικό θέμα σας απασχολεί και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε με τον πιο σωστό τρόπο.

 Μέλος Δ.Σ.Α

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνο

+30 2103800306

Διεύθυνση

Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27
Αθήνα ΤΚ: 11475  Ελλάδα

Έναντι Εφετείου ΑθηνώνΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ