Αθήνα, 19 Αυγούστου 2016

            Σε συνέχεια της ,  από 10-06-2016 ανακοίνωσης του Γραφείου μας ,  για το ανωτέρω ζήτημα σας γνωστοποιούμε ότι:

         Το Γραφείο μας σοβαρά και υπεύθυνα παρακολουθεί εξ αρχής και εκ του σύνεγγυς την σχετική διαδικασία και ήδη κατέχει αντίγραφα και των τεσσάρων (4) αποφάσεων της Ολομελείας του Σ.τ.Ε. (1125 έως και 1128/2016) που εκδόθηκαν για το ανωτέρω ζήτημα, τις οποίες έχει μελετήσει επισταμένως.

       Με τις αποφάσεις αυτές έγιναν δεκτές οι αιτήσεις των αρμοδίων Ενώσεων σας και ακυρώθηκε η υπ’ αρίθμ. οικ2/8837/ΔΕΠ/17-11-2014 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Αιγαίου (Β’ 3093/18-11-2014) καθ ο μέρος αφορά τα μέλη των αιτουσών Ενώσεων.

      Χαρακτηριστικό της δικαστικής διαδικασίας για το ανωτέρω ζήτημα είναι ότι κληθέντες άσκησαν παρεμβάσεις υπέρ των Ενώσεων και για τις τέσσερις (4) υποθέσεις συνολικά δύο χιλιάδες εννιακόσια δέκα πέντε (2.915) άτομα όλων των άνω κατηγοριών, των οποίων όμως οι παρεμβάσεις απορρίφθηκαν γιατί ήταν εξ αρχής και μάλιστα από της καταθέσεως τους ακόμη προβληματικές ως απαράδεκτες.  

       Μετά ταύτα θα ακολουθήσει η επίδοση των αποφάσεων στις κυβερνητικές αρχές προς συμμόρφωση της Διοίκησης με το περιεχόμενο τους για την πλήρη μισθολογική αποκατάσταση των μελών των Ενώσεων σας και αφού παρέλθει η σχετική προθεσμία συμμόρφωσης που θα της τεθεί  και εφόσον αυτή δεν συμμορφωθεί θα πιστοποιηθεί η μη συμμόρφωση της και θα αναζητηθούν τα οφειλόμενα ποσά με προσφυγή στα Δικαστήρια Ουσίας.

    Όσο αφορά τους ενδιαφερόμενους που δεν προσέφυγαν καθόλου στην δικαιοσύνη ή που προσέφυγαν αλλά απορρίφθηκαν οι προσφυγές-παρεμβάσεις τους - κατά τα ανωτέρω γιατί ως απαράδεκτες εξ αρχής κακώς ασκήθηκαν στην άνω διαδικασία –

 σας δηλώνουμε ότι

 το Γραφείο μας είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων και έτοιμο, όπως πάντα, να διεκδικήσει για λογαριασμό σας με Ειλικρίνεια, Αμεσότητα, Επιστημοσύνη και Ταχύτητα - λόγω και των επικειμένων παραγραφών -  όσα χρήματα σας αναλογούν και οφείλονται να σας αποδοθούν από την Διοίκηση και από κάθε άλλον υπεύθυνο - με κάθε νόμιμο τρόπο.

       Οι ενδιαφερόμενοι , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ,  καθ όλες τις ημέρες και ώρες :

 

  1. Μέσω e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Mέσω τηλεφώνου : 2103800306
  3. Μέσω fax : 2106427335
  4. Μέσω επιστολής στην διεύθυνση : Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27                 

                                                                             Αθήνα, Τ.Κ. 11475

 

Μαρία Ροκάνη

Δικηγόρος Αθηνών

www.law-nous.gr