ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν οι τράπεζες διαβιβάζουν προσωπικά δεδομένα των πελατών τους σε εισπρακτικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται για την είσπραξη οφειλών τους είναι απολύτως απαραίτητη η προηγούμενη ξεκάθαρη ενημέρωση του πελάτη και η ρητή και σαφής συγκατάθεση του σε αυτό.

  1. Οι τυποποιημένοι όροι των κάθε μορφής δανειακών συμβάσεων (τα ψιλά γράμματα), δεν αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης αλλά προσχώρησης του καταναλωτή/πελάτη που τους υπογράφει για να πάρει το δάνειο (έγκριση κάρτας κλπ) ,  δεν αρκούν και δεν αποτελούν συγκατάθεση του πελάτη προς την τράπεζα.
  2. Η ευθύνη της τράπεζας για την μη ενημέρωση του πελάτη και η ανυπαρξία συγκατάθεσης του στα ανωτέρω θεωρείται κατά το νόμο δεδομένη.
  3. Ο πελάτης, έχει πάντα αξίωση χρηματικής ικανοποίησης για την ηθική του βλάβη από την παρενόχληση που υφίσταται από τις εισπρακτικές εταιρείες.
  4. To γραφείο μας , Law-Nous,  έχοντας μεγάλη εμπειρία και ευαισθησία στα άνω θέματα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την προστασία των δικαιωμάτων του έναντι των άνω πρακτικών των τραπεζών και των εισπρακτικών εταιρειών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, καθ όλες τις ημέρες και ώρες : 

  1. Μέσω e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Mέσω τηλεφώνου : 2103800306
  3. Μέσω fax : 2106427335
  4. Μέσω επιστολής στην διεύθυνση : Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27                 

                                                               Αθήνα, Τ.Κ. 11475

                                                                   

Μαρία Ροκάνη

Δικηγόρος

www.law-nous.gr