ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ

         Μετά την δικαστική αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας των περικοπών σε δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, αδειών κλπ η οποία θα ολοκληρωθεί με την έκδοση εντός των επομένων ημερών των λοιπών αναμενόμενων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει γεννηθεί το δικαίωμα των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα  - των εν ενεργεία και των συνταξιούχων  να αναζητήσουν την αναδρομική επιστροφή όλων των περικοπών που τους έχουν γίνει βάσει των αντισυνταγματικών νόμων.

 2.    Το δικαίωμα των πολιτών στην αναδρομική επιστροφή των ποσών που τους περικόπηκαν απαιτεί την διακοπή της παραγραφής των αξιώσεων η οποία με αίτηση

στον συνταξιοδοτικό ή εργοδοτικό τους τομέα. Η αίτηση αυτή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, εγγράφως ή με εξώδικη δήλωση η οποία καλύπτει όλα τα κενά που σκόπιμα ή μη έχουν αφήσει η ηλεκτρονική και έντυπη υποβολή.

 3.    Εν συνεχεία απαιτείται από τους ενδιαφερόμενους η άσκηση αγωγής, ομαδικώς ή όχι εντός έξι (6) μηνών από τότε που υποβλήθηκε η αίτηση διακοπής της παραγραφής, αίτηση η οποία, για κάποιες από τις αξιώσεις πρέπει να κατατεθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

 4.   To γραφείο μας , Law-Nous,  έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διοικητικές υποθέσεις σε όλους τους βαθμούς των δικαστηρίων και με ανάλογη ευαισθησία στα ανωτέρω θέματα, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την άσκηση και την προστασία των δικαιωμάτων του.

 5.     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, καθ όλες τις ημέρες και ώρες : 

  • Μέσω   e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Mέσω τηλεφώνου : 2103800306
  • Μέσω fax : 2106427335
  • Μέσω επιστολής στην διεύθυνση : Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27  Αθήνα, Τ.Κ. 11475

  Μαρία Ροκάνη

 Δικηγόρος

Παρ’ Αρείω Πάγω 

www.law-nous.gr

LAW NOUS

Δικηγορικό Γραφείο Μαρία Ροκάνη

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε νομικό θέμα σας απασχολεί και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε με τον πιο σωστό τρόπο.

 Μέλος Δ.Σ.Α

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνο

+30 2103800306

Διεύθυνση

Κυρίλλου Λουκάρεως 25-27
Αθήνα ΤΚ: 11475  Ελλάδα

Έναντι Εφετείου ΑθηνώνΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ